torstai 19. toukokuuta 2011

Kevättakki ja haalarihousut



Tein muutamia viikkoja sitten valmiiksi nuorimmalle -virkamiehelle- keväisen hupparin ja baby sametista haalari housut. Ihan kivat tuli Hanhelista keväällä tilasin limen vihreen ulkoilupukukankaan, ja fabriinasta muistaakseni töff, töff-popliinin. Haalareiden kangas on jo hankittu ennen virkamiehen syntymää (noloa) ja niistä piti tehdä hellyttävän vaaleansiniset pökät mutta en saanut aikaiseksi. Nyt viimein ja kangas riitti juuri 74cm haalariin.

Kaavat kummatkin ovat Ottobresta ja haalarit olivat nimeltään Touhu-haalarit. malli on tosi ihana ja suloinen päällä, aion tehdä pellavasta myös tuollaiset kesäisiin rientoihin. takin malli on kanssa kiva. Lehdessä siitä on tehty takki tyttö kankailla mutta minusta se on ihan pojillekin sopiva malli, ja niin kai myös tarkoitettu. Ja minun varpaani ovat päässeet kuvaan myös ;).

Liian iso pipo


Kuva on kyllä juukelin huono :( mutta tein kalamiehelle hämis-pipon, mutta siitä tuli kuitenkin hiukka liian iso joten myyntiin menee. kangas kansinkertaista trikoota applikoinnit hiilenmustaa velouria ja sitten muliinilankakirjailua ja silmiin valkoista velouria.

Jääkaappimagneetteja



Tein aiempiin myyjäisiin joka päivä (kestivät 6päivää) pikana lisää jotain, mm. näitä pehmomagneetteja. Monennäköisiä. Korkeudeltaan n.5cm

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Erään taiteilijan 50v. taipaleen lahja



Tein lahjaksi tuttavalleni tilda-enkelin. Tietojeni mukaan hän tykkää violetista ja puuhastelee paljon puutarhassa. Joten enkelin mekko on oikeaa väriä ja kädessä pieni ruosteinen kastelukannu. Kaulaan tein violeteista pienistä puuhelmistä korun, juhlistamaan enkeliä.

Harmikseni unohdin lähtötohinassa ottaa kuvaa lahjasta, vasta kun olin paketoinut asia muistui mieleeni.

Juhlat oli oikein mukavat!

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

ihan unohtunut

Tämä tuotos oli ihan unohtunut laittaa tänne blogiin. Valmiina ovat olleet jo pidemmän aikaa, ensin kesti neppareiden laitto, sitten kuva jäi unholaan.

Housut ovat haaremi malliset, kuvaa en ollut ottanut niistä, mutta kahdesta kappaleesta tehdyt. Täytyy kuvata jos muistaa. Kangas on ihan Eurokankaan paloja, joista en meinannut millään keksiä mitä tekisin kun näytti niin yöpuku kankaalta, mutta käydessäni PoPin liikkessä sain idean. Mielestäni tuli aika pirtsakka setti. tähdet applikoitu suoralla ompeleella, resori kankaasta.

Ja lopuksi...



oikein mukavaa Äitienpäiväiltaa kaikille!!!