torstai 1. tammikuuta 2009

Unisukat


Anopille neuloin lahjaksi Pirkka-lehden ohjeella tehdyt sukat. Oli helppo tehdä, paitsi että lehden ohjeessa oli virhe ;-)
Kiinnitin (kuten ohjeessakin) pieniä helmiä sukan suuhun. Aika suloiset tuli. Ei taida kuvassa helmet näkyä.

Lankana oli Novitan valkoinen Nalle.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauniit sukat! Et sattuisi muistamaan, millainen mallikerta kuviossa on? Pirkan sivuilla ei nimittäin enää ohjetta ole :(

Plinsessa kirjoitti...

Moikka, en yhtään enää muista, mutta kaivelin Pirkan sivuilta digilehden esille :) eli mee Pirkan sivuille paina pirkka-lehti, oikeella alhaalla on Näköislehdet ->lue Pirkka digilehtenä, sieltä valitset pirkan joka on ilmestynyt 14.11.2008 ja sivulla 75-76 on ohje :) Nuo ovat kauniit sukat ja ohje on helppo, mutta en enää millään muista :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi mahtavaa, kiitos superpaljon! Yritinkin katsella digilehtiä, mutta luulin, että ohje oli ollut 2009 lehdessä ja siksi en löytänyt sitä. Vielä sen verran, että muistatko mikä virhe ohjeessa oli? Ehkäpä et :)

Anonyymi kirjoitti...

Taisinkin jo hoksata, virhe oli siis neulekaavoissa.. Itse neuloin esim. 2. krs:n näin: 2 o, langankierto, 1 s neulomatta, 1 o, yliveto, 6 o, 2 o yht, 2 o.. Jätin siis nurjat silmukat kokonaan pois.. En tiedä tuleeko sukasta ihan kuvan mukainen, mutta eiköhän siitä aivan kiva tuu! Kiitos sinulle vielä vaivannäöstäsi!!

Anonyymi kirjoitti...

Ps. satuin juuri äsken löytämään samaiset sukat novitan sivuilta, siellä oli neulekaavat oikein! :)

http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93076