tiistai 16. maaliskuuta 2010

jokunen tekele...

Tein vielä juuri ennen aattoa kirjaimet roikkumaan "hirteen". Olisin halunnut kirjoittaa JUL mutta mies ei voinut sietää ajatusta ruotsinkielestä keittiössämme joten joulurauhan vuoksi suostuin tinkimään ajatuksestani nyt siis JOULU.Sitten nukenvaatteita eräälle nettitutulle jämäkankaista. Ulkoilupuku fleecestä, ruokalappu ja kestovaippa trikoo pullista, body, hattu ja housut trikoosta.
Jotain omalle pojan sujokillekin. Pilveä ja velouria.Vielä miehen siskon uusimmalle tulokkaalle body ja housut. Pilvikangas ihania Ikasyrin kankaita, toivottavasti vaan värit säilyisi hyvänä... Kaavat Ottobresta.
Kummitytölle turkki. Paikallisesta kangasliikkeestä ostettu kangas, aivan ihanan pehmeä, ihan suloinen. Mutta myös erittäin sotkuinen kangas työstää, mustat vaatteeni olivat aivan valkoisessa karvoituksessa... Vaaleanpunainen vuori, rintaa ompelin fleecestä sydämen. Mukaan tuli ommeltua myös kruunuhattu, jossa sydän heijastin. Kaikki kaavat ottobresta.
Jouluisia karkkitötteröitä. Ohjeet Tilda kirjasta. Kankaat omista kätköistä, joskus Kuopion sinooperista ostettu.Tämäkin meni kummitytölle. kuvasta ei ehkä näy mutta kukkaset ovat ns. irtonaiset ei siis aplikoitu reunojaan myöten, vain keskus on applikoitu millä kukka pysyykin paidassa kiinni. Myös kukan varret applikoitu. Kaavana joku Ottobren puserokaava. Kankaat kaappien kätköstä.Jouluinen mekko kummitytölle. Itse piirtämä kaava. Kankaan olen joskus mummulta saanut. Juuri ja juuri riitti mekkoon. Kanttaukset IINU:n ihanilla vinonauhoilla.

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Moi! Tänne löysin kukikkaat kuosit blogin kautta ja jään lukijaksi, jotta löydän uudelleenkin! Mukavia juttuja blogi täynnä! Täytyy toteuttaa tuo joulu-teksti-ompelus itsekin, kiva idea! :)