sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Myyjäisiin menossa

Olen tässä urakoinut entisten tuotteiden lisäksi vähän uutta eräisiin myyjäisiin. Minulla lienee menossa joku pikkutyttö/poika sisustusompelukausi? Mikähän sekin on??? No mutta siihen tyyliin tuotteita on tullut.
Pojille minisisustustyynyä, hämähäkki ja dino aihein. Kuviot painettu Emon väreillä. myyjäisistä on kivaa ostaa jotakin pientä myös, joten aarrepussit on siihen tarkoitukseen. Niihin voi keräillä vaikka hienoimmat kivet ulkoleikeissä.


Tytöille sitten Bambia. minisisustustyynyjä Bambipainatuksin, pinnityynytjä virkatuin hiusrenkuin ja pinnein. Myöskin lippunauhaa ja kassia ja pussukkaa.




Sitten tuli tehtyä myös Pipisydämiä ja pusseja, nämä tuli vähän kuin pyynnöstä, joten kaikki mitkä ei mene kaupaksi menevät sitten toisaalle. Sisällä kauraa. Ja ohjeet tietty tulee mukaan.



Kesämiehen hämähäkkilippikset. Päällinen Hilcon pellavaa ja sisus kierrätyskangasta. Kokoja 50, 52, 54. Koot ovat hyvin "slimmejä" joten sovitus näissä on poikaa. Kaava oma monesti muokattu .
Tytöille sitten tällaisia kesähumpsauksia, ihan vaan puuvillasta. Vinoon leikattu niin ruudut on kivemman näköiset. helmaan painettu tietty Bambi. Kankaat paikallisesta :) Ja malli ihan oma, tuollainen tosi simppeli.


Sitten pääsiäiskoristeiksi tipuja ja pehmomunia. Näitä on monen monta eri näköistä, tässä kuva muutamasta. Jalat nokka ja pyrstö virkatut.


Kunhan kiirastortai on ohi, haluan hetken levätä ja sitten täytyy ommella omille lapsille jotain. Luulen myös että laitan jotain Taitomaahan myyntiin.

Hauskaa Pääsiäsitä kaikille!


Ei kommentteja: