torstai 19. toukokuuta 2011

Kevättakki ja haalarihousutTein muutamia viikkoja sitten valmiiksi nuorimmalle -virkamiehelle- keväisen hupparin ja baby sametista haalari housut. Ihan kivat tuli Hanhelista keväällä tilasin limen vihreen ulkoilupukukankaan, ja fabriinasta muistaakseni töff, töff-popliinin. Haalareiden kangas on jo hankittu ennen virkamiehen syntymää (noloa) ja niistä piti tehdä hellyttävän vaaleansiniset pökät mutta en saanut aikaiseksi. Nyt viimein ja kangas riitti juuri 74cm haalariin.

Kaavat kummatkin ovat Ottobresta ja haalarit olivat nimeltään Touhu-haalarit. malli on tosi ihana ja suloinen päällä, aion tehdä pellavasta myös tuollaiset kesäisiin rientoihin. takin malli on kanssa kiva. Lehdessä siitä on tehty takki tyttö kankailla mutta minusta se on ihan pojillekin sopiva malli, ja niin kai myös tarkoitettu. Ja minun varpaani ovat päässeet kuvaan myös ;).

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Siis ei voi muuta sanoa kuin WOW!!

Kirjoitteletko sie vielä myös vuodatuksen blogia? Mahtavia leivonnaisia.

Sinulla on kyllä aivan mahtava kädenjälki <3

Plinsessa kirjoitti...

Hei Red Dragon, ja kiitos! Harvemmin tulee vuodatuksen blogia päiviteltyä kun kaikkeen kivaan ei aikaa jää. Mutta leivon kyllä mutta en päivitä usein, vain jos tulee tehtyä jotain muuta kuin arkista.

Kiva kun lueskelet!

Heidi kirjoitti...

Kyllähän sitä lukemassa käy, harmi vaan kun näihin kommentteihin vastaamisesta en saa viestiä :D
Ja pitäähän sitä ihastella ja haaveilla: Kunpa se minäkin joskus osaisin :D

No saahan ne kommentit, kun laittaa ruksin xD hyvä minä taas kerran. Ne mun aivot näköjään on narikassa aina :D